Αγροτικά Προϊόντα

“Άγια, Παρθένα, γη Ελληνική”

Κάντε ερώτημα

Η Ελλάδα, μια αγροτική δύναμη

Η Παραδοση

Ο κλάδος των Ελληνικών τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων ήταν ανέκαθεν ένας από τους σημαντικότερους εξαγωγικούς κλάδους της χώρας, με ιδιαίτερη παρουσία στις ευρωπαϊκές αγορές τροφίμων και με ολοένα αυξανόμενη την παρουσία των εξαγωγικών επιχειρήσεων τους και στην Αμερικανική,  Ρωσική και στην Κινεζική αγορά.

Ο υγρός χρυσός &
Νεες ευκαιρίες 

Το ελαιόλαδο, που κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρέσκα θαλασσινά, τα κονσερβοποιημένα φρούτα, οι ελιές, οι σταφίδες, το κρασί, τα προϊόντα ντομάτας, τα προϊόντα αλευροποιίας, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα έτοιμα γεύματα, με την ιδιαίτερη ποιότητα που τους προσφέρει η ελληνική Γη, καθιέρωσαν τις ελληνικές, εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων, πρωτοπόρες στις διεθνείς αγορές.

Με βάση τα ανωτέρω, οι επενδυτικές ευκαιρίες εντοπίζονται:

1) Στην επανατοποθέτηση και εδραίωση της πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων με τη χρήση νέων τεχνολογιών (θερμοκήπια και υδροπονία).

2) Στην συμμετοχή, στην ανάπτυξη και στην εδραίωση παραγωγικών βιολογικών προϊόντων.

3) Στην ανάπτυξη συσκευασιών υψηλής αισθητικής.

4) Στις επενδύσεις σε αγορές “boutique” και “niche” αξιοποιώντας τις, υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες.

5) Στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση τις παγκόσμιες τάσεις μεσογειακής διατροφής.

Δίπλα σας με όλη μας την εμπειρία

Οι έμπειροι συνεργάτες του Go Greece σίγουρα θα συνδράμουν τους ενδιαφερομένους επενδυτές για να επενδύσουν με τον καλύτερο τρόπο στον πρωτογενή  τομέα της αγροτικής οικονομίας.