Τουρισμός

Κάντε ερώτημα

Η συμμετοχή μας σε τουριστικές δραστηριότητες

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Go Greece θα είναι κοντά στους ενδιαφερόμενους επενδυτές  αναλαμβάνοντας τη νομική κάλυψη αλλά και τη διαπραγματευτική διαδικασία τόσο για την αγορά μιας ξενοδοχειακής μονάδας, όσο και για την επίτευξη προσεγμένων συμφωνιών με προμηθευτές, τουριστικούς λειτουργούς ή tour operators.

Η εμπειρία μας, εγγύηση

Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να μισθώσουν ξενοδοχεία και τουριστικές εκτάσεις για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών δημιουργίας νέων ξενοδοχειακών μονάδων ή εξαγοράς πολλών από τις υφιστάμενες, σε ιδιαίτερα ευκαιριακές τιμές.

Η νομική κάλυψη και η διαπραγμάτευση για την ίδρυση ή για την εξαγορά ξενοδοχειακών συγκροτημάτων αποτελεί το κυρίαρχο μέρος μιας αγοραπωλησίας ξενοδοχειακής επιχείρησης και είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη μιας επωφελούς συμφωνίας.

Ξενοδοχεία - Η ραγδαία ανάπτυξη

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο μίας ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης που συντελείται στη χώρα μας και  που σημειώνει ρεκόρ προσέλευσης πολλών εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο.